Werk en re-integratie

Als je de diagnose kanker krijgt, staat je wereld even helemaal stil.

Alles komt in een ander perspectief te staan. Je stapt in de medische molen met ingrijpende behandelingen. Niet alleen voor jou maar ook voor je omgeving staat de wereld op zijn kop.

Het lijkt wel of alles met de diagnose veranderd: je toekomstbeeld, de doelen die je wilde halen, het werk wat je doet. De angst, zorgen, prioriteiten, vermoeidheid, zingeving, relatie, alles komt voorbij.

Als je aan het werk bent is je omgeving groter, je krijg te maken met je werkgever, de leidinggevende, het team waarin je werkt. En dan heb je ook te maken met de Wet Poortwachter, de wet rondom ziekteverzuim.

Hoe gaan jullie hiermee om?

Het is fijn om een coach te hebben die je helpt met jouw vraagstukken, zoals: kan ik dit werk nog wel blijven doen, wil ik dit nog wel, wil ik minder uren werken, hoe zorg ik ervoor dat ik mijn balans houd, hoe gaat de communicatie met het team en hoe praat ik hier met mijn leidinggevende over?

Als coach sta ik je bij met je vraagstukken waar jij tegen aanloopt, hoe ga je daarmee om. Coach Werk & Kanker is maatwerk. Samen kijken wij waar jouw behoeften liggen en daarop maken wij samen een plan van aanpak.