Voor werknemer, werkgever, ZZP'er en ondernemer

Kanker en werk

JeVolgendeStap biedt coaching bij kanker op het werk. Voor werknemers en zzp'ers die hun werk zo goed mogelijk willen blijven doen. Voor werkgevers die hun werknemers met kanker zo goed mogelijk willen steunen tijdens hun ziekteproces

Informatie voor de werknemer

Op het moment dat je de diagnose kanker krijgt, staat je leven op zijn kop. Je gaat in eerste instantie over op de overlevingsstand. Je leven staat op pauze. Dromen en doelen? Hier denk je niet meer aan. Je wil duidelijkheid. Duidelijkheid over je toekomst, over je zorgen, over je angsten. Maar ook hoe gaat het verder op je werk?  

Lees meer

Informatie voor de werkgever

Als uw medewerker te maken krijgt met kanker gebeurt er veel op de werkvloer. Niet alleen met deze medewerker maar ook met zijn collega’s, de leidinggevende en HR. Hoe communiceer je met deze medewerker. De medewerker die te horen heeft gekregen dat hij kanker heeft, verandert. Hoe ga je hier als werkgever mee om. 

Lees meer

ZZP'er en ondernemer

Als ZZP’er en ondernemer heb je ook je dromen en idealen die je naleeft. Het krijgen van kanker zet je leven op z’n kop, ook jouw leven. Alleen als ondernemer en ZZP’er heb je andere verantwoordelijkheden, voor jezelf (en voor je personeel). Hoe krijg je zelf weer de regie in handen en pak je de draad weer op.

Lees meer

JeVolgendeStap Coaching voor:

Coaching Werk & Kanker

Voor werknemers, werkgevers, ZZP'ers en ondernemers. De coachingstrajecten worden op maat gemaakt. Iedere vraag voor begeleiding heeft zijn eigen aandachtspunten en eigen aanpak. Vooraf aan het traject gaan wij samen kijken waar jij bij geholpen ben en naar welk doel wij gaan toewerken.

UWV trajecten

Als je arbeidsongeschikt bent kan je via het UWV een Participatie Interventie, Bevorderen maatschappelijke deelname, Werk-fit of Naar-werk traject aangeboden krijgen. Tijdens dit traject ga je onderzoeken wat jij nog kan en welke mogelijkheden jij nog hebt. Samen met het UWV stellen wij een plan op waarmee wij samen aan de slag gaan. Het traject helpt je meer zicht te krijgen, je gaat ook uitproberen en onderzoeken. 

writing-484x424

Re-integratietrajecten Spoor 1 en 2

Tijdens deze begeleiding onderzoeken wij samen wat jij nog kan, wat nog binnen je mogelijkheden ligt. Zijn het kleine aanpassingen om je huidige werk te kunnen doen, kan je bij je huidige werkgever ander werk doen of zijn er geen mogelijkheden bij je eigen werkgever en ga je op zoek naar een andere baan bij een andere werkgever. 

Loopbaantraject

JeVolgendeStap is de loopbaancoach voor 45-plus. Voor als je een carrièreswitch overweegt maar niet goed weet wat je zoekt. Of weet wat je wilt maar de knoop niet durft door te hakken. Maar ook voor het terugvinden van de uitdaging in je huidige werk. Ook is JeVolgendeStap er voor je als vitaliteitscoach. Hoe ga je om met je eigen veranderingen en hoe blijf je goed voor jezelf zorgen. 

Voor welke trajecten kan je bij JeVolgendeStap terecht?

JeVolgendeStap biedt een aantal trajecten aan. Trajecten die je kan volgen als werknemer, werkgever en ondernemer. Ook trajecten geïndiceerd vanuit het UWV, werk-fit, participatie interventie en bevorderen maatschappelijke deelname. Daarnaast kan je JeVolgendeStap inhuren als onafhankelijke Casemanager Regie op Verzuim, re-integratiecoach 1e en 2e spoor, coach bij kanker en loopbaan-  stress-en burnout en vitaliteitscoach.

Wil je meer informatie over de re-integratie mogelijkheden? https://jevolgendestap.nl/re-integratie/

Ben je niet ziek, maar wil je wel een loopbaantraject volgen? Kijk dan op www.jevolgendestap.nl voor de verschillende coachingstrajecten. 

Of bel, app of mail mij: 065581449 of ilona@jevolgendestap.nl

Tarieven 2023

Voor mijn trajecten ga ik uit van een looptijd van 3 of 6 maanden om samen een goed resultaat te kunnen behalen. Samen bepalen wat jouw doel is en maken wij een plan van aanpak om je doelen te bereiken. Samen kijken welke periode reëel is om deze te behalen en stel ik een prijsopgave op.

Ter indicatie: voor particulieren klanten geldt een uurtarief van € 135,00 inclusief btw en voor de zakelijke klanten €195,00 exclusief btw.

De tarieven voor een loopbaantraject vind je op www.jevolgendestap.nl.

 

Wil je meer informatie of kijken of JeVolgendeStap bij jou past? Vul het contactformulier in, bel of app dan met mij, Ilona Weggeman 0655814490, mail info@jevolgendestap.nl