Informatie voor ZZP'ers en ondernemers

Als ZZP’er en ondernemer heb je ook je dromen en idealen die je naleeft. Het krijgen van kanker zet je leven op z’n kop, ook jouw leven. Alleen als ondernemer en ZZP’er heb je andere verantwoordelijkheden, voor jezelf en voor je personeel.

Eigen regie

Als ZZP’er en ondernemer heb je graag zelf de regie in handen. Door de diagnose kanker komt dit op losse schroeven te staan. Als zelfstandige heb je dezelfde problemen als een werknemer met kanker. Je komt voor dezelfde vraagstukken te staan, heb dezelfde klachten na de behandelingen. Klachten als concentratieproblemen, vermoeidheid, geheugenproblemen. Daarnaast kan het zijn dat de plek die werk voor jou in je leven inneemt veranderd. Je gaat nadenken over de zin van het leven en wat jij wil bereiken in de toekomst.

Re-integratie hoef je niet zelf te doen

Door je bij te laten staan door een coach Werk & Kanker ga je aan de gang met de dingen waar jij tegen aanloopt. Hoe ga je om met je belastbaarheid, hoe neem je de tijd om goed te herstellen, wat is jouw nieuwe balans waarbinnen jij goed functioneert. Hoe loopt jouw onderneming door op een manier die bij jou past, wat is daar voor nodig.

Door hier samen met een coach naar te kijken, nieuwe wegen te bewandelen, krijg jij weer regie over je ziekteproces en over je toekomst. Ik ben zelf ZZP’er en weet voor welke uitdagingen je kan komen te staan.

Coaching Werk & Kanker is maatwerk en wordt ingericht op de vragen die jij hebt en de problemen waar jij tegen aanloopt.