De diagnose kanker, en nu?

Als je kanker hebt verandert er veel. Je wereld staat even helemaal stil.

Ik als coach zorg ervoor dat jij weet hoe je wilt omgaan met de gevolgen van ziek zijn, hoe jij de regie weer in eigen handen krijgt.

Werk is belangrijk

Daarmee ook een belangrijk onderdeel in mijn trajecten. Maar met werken komen ook andere onderwerpen aan de orde zoals: vermoeidheid, relaties, zingeving, zelfbeeld, twijfels, bang zijn en weer hoop krijgen.

Als coach sta ik je bij met je vraagstukken waar jij tegen aanloopt, hoe ga je daarmee om, hoe krijg jij weer controle over jouw leven. Coaching Werk & Kanker is maatwerk. Samen kijken wij waar jouw behoeften liggen en daarop maken wij samen een plan van aanpak.

Werken is meer dan geld verdienen, het is ook een stuk van wie jij bent.

Werk zorgt voor een stukje vrijheid, voor voldoening, voor jouw ontwikkeling. Werk zorgt er ook voor wie jij bent als persoon.

Maar als je kanker krijgt, wat is dan de rol van je werk?

Het zet je aan het denken. Er komen vragen als: kan ik mijzelf nog wel volledig inzetten, wil ik minder werken of niet, hoe gaat je re-integratie, wat kan je nog aan, wat is jouw nieuwe balans. En als je niet meer hersteld, zijn er dan nog mogelijkheden bij je werkgever? Je werkgever weet vaak wel hoe de wetgeving is als zijn medewerker ziek is, maar kan je werkgever ook deze vraagstukken aan?

Jouw perspectief is veranderd: op je leven, je werk en jouw werkzaamheden. Daarnaast kan het zijn dat jij klachten hebt overgehouden, zoals geheugen- en concentratieproblemen, vermoeidheid.

Ik als coach Werk & Kanker kan je hierbij coachen, helpen, begeleiden.

Jij krijgt inzicht in waar jij tegen aanloopt en hoe je hiermee om kan gaan. Wat heb jij nodig en hoe ga jij dit aanpakken.